SANCTIUNI

ETAPAJUCATORECHIPASANCTIUNE
28Telecan DanielC.S. CONEXINSTAL

Jucătorul echipei CS Conexinstal, Telecan Daniel, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 29, pentru cumulul a 4 cartonase galbene in etapele 10, 19, 24, 28, conform art. 10.3 Sanctiunea suportata de un jucator in cazul primirii cartonasului galben, in timpul desfasurarii campionatelor regulate este urmatoarea: - la 4 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 7 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 9 galbene primite - 1 etapa suspendare - dupa al 9-lea cartonas galben, jucatorul va sta la fiecare cartonas galben primit, REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

29Pop RaulHAIHUI

Jucătorul echipei HaiHui, Pop Raul, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 30, Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar. CG+CG=CR. REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

27Doroftei FernandoASFC CLUSA

Decizia nr. 10/2023-2024. Jucătorul echipei ASFC, Doroftei Fernando, este suspendat 2 etape, etapele nr. 28 și 29, conform Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben, din Regulament de Disciplina si Etica Sportiva_10.02.2023.

27Pop VladASFC CLUSA

Jucătorul echipei ASFC CLUSA, Pop Vlad, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 28, Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar. CG+CG=CR. REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

26Mihut Rares, Homonoiu HoratiuFC BASE CAMP

Decizia nr. 9/2023-2024: Comisia de desciplină  a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca, a analizat evenimentele de la meciul din etapa nr. 26 din divizia B dintre echipele Accenture și FC Base Camp, adică doua cartonașe roșii acordate jucătorilor Homonoiu Horatiu si Mihut Rares, ambii de la echipa FC Bae Camp, atât pe baza raportului de joc întocmit de către arbitrul meciul dl. Beniamin Mihai, sunt suspendati astfel: Homonoiu Horatiu 2 etape, etapele nr. 27 și 28, și 4 etape Mihut Rares, etapele nr. 27, 28, 29 si 30, conform Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben, din Regulament de Disciplina si Etica Sportiva_10.02.2023. 

24Morar PaulMD CLIMATERM

Jucătorul echipei MD Climaterm, Morar Paul, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 25, pentru cumulul a 4 cartonase galbene in etapele 10, 20, 22, 24, conform art. 10.3 Sanctiunea suportata de un jucator in cazul primirii cartonasului galben, in timpul desfasurarii campionatelor regulate este urmatoarea: - la 4 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 7 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 9 galbene primite - 1 etapa suspendare - dupa al 9-lea cartonas galben, jucatorul va sta la fiecare cartonas galben primit, REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

22Pop Andrei, Catinas AdrianC.S. CONEXINSTAL

Decizia nr. 8/2023-2024: Comisia de desciplină  a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca, a analizat evenimentele de la meciul din etapa nr. 22 din divizia A dintre echipele ACS Stranierii și CS Conexinstal, adică dou[ cartonașe roșii acordate jucătorilor Catinas Andrei (Stranierii) ;i Pop Andrei (Conexinstal) atât pe baza raportului de joc întocmit de către arbitrul meciul dl. Biliga Andrei, sunt suspendati 2 etape, etapele nr. 23 și 24, conform Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben, din Regulament de Disciplina si Etica Sportiva_10.02.2023. 

21Mic Darius AntonioASFC CLUSA

Jucătorul echipei ASFC CLUSA, Mic Darius Antonio, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 24, pentru cumulul a 4 cartonase galbene in etapele 4, 6, 8, 21, conform art. 10.3 Sanctiunea suportata de un jucator in cazul primirii cartonasului galben, in timpul desfasurarii campionatelor regulate este urmatoarea: - la 4 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 7 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 9 galbene primite - 1 etapa suspendare - dupa al 9-lea cartonas galben, jucatorul va sta la fiecare cartonas galben primit, REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

23Ceaca AndreiMD CLIMATERM

Jucătorul echipei MD Climaterm, Ceaca Andrei, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 24, Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar. CG+CG=CR. REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

22Tomescu AdrianROBERT BOSCH

Jucătorul echipei Robert Bosch, Tomescu Adrian, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 23, Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

22Timis DanielROBERT BOSCH

Jucătorul echipei Robert Bosch, Timis Daniel, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 23, pentru cumulul a 4 cartonase galbene in etapele 5, 12, 21, 22 conform art. 10.3 Sanctiunea suportata de un jucator in cazul primirii cartonasului galben, in timpul desfasurarii campionatelor regulate este urmatoarea: - la 4 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 7 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 9 galbene primite - 1 etapa suspendare - dupa al 9-lea cartonas galben, jucatorul va sta la fiecare cartonas galben primit, REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

19Draghici CornelGOODFELLAS

Jucătorul echipei Goodfellas, Draghici Cornel, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 20, conform Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben. REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

19Peter AndreiIPA 6 CLUJ POMPIERUL

Jucătorul echipei IPA 6 Cluj, Peter Andrei, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 20, pentru cumulul a 4 cartonase galbene in etapele 4, 6, 17, 19, conform art. 10.3 Sanctiunea suportata de un jucator in cazul primirii cartonasului galben, in timpul desfasurarii campionatelor regulate este urmatoarea: - la 4 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 7 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 9 galbene primite - 1 etapa suspendare - dupa al 9-lea cartonas galben, jucatorul va sta la fiecare cartonas galben primit, REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

19Todea BogdanIPA 6 CLUJ POMPIERUL

Jucătorul echipei IPA 6, Todea Bogdan, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 20, conform Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben. REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

17Ciurdar LucianIPA 6 CLUJ POMPIERUL

Jucătorul echipei IPA 6, Ciurdar Lucian, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 18, conform Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben. REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

14Timoc PaulACS STRANIERII 2009

Jucătorul echipei ACS Stranierii, Timoc Paul, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 15, pentru cumulul a 4 cartonase galbene in etapele 8, 9, 10, 14, conform art. 10.3 Sanctiunea suportata de un jucator in cazul primirii cartonasului galben, in timpul desfasurarii campionatelor regulate este urmatoarea: - la 4 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 7 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 9 galbene primite - 1 etapa suspendare - dupa al 9-lea cartonas galben, jucatorul va sta la fiecare cartonas galben primit, REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

14Ceaca AndreiMD CLIMATERM

Jucătorul echipei MD Climaterm, Ceaca Andrei, este suspendat 1 etapa, etapa nr. 15, pentru cumulul a 4 cartonase galbebe in etapele 1, 8, 13, 14, conform art. 10.3 Sanctiunea suportata de un jucator in cazul primirii cartonasului galben, in timpul desfasurarii campionatelor regulate este urmatoarea: - la 4 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 7 galbene primite - 1 etapa suspendare - la 9 galbene primite - 1 etapa suspendare - dupa al 9-lea cartonas galben, jucatorul va sta la fiecare cartonas galben primit, REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, 2023.

14Catalin BerindeanBT ZORILOR

Decizia nr. 7/2023-2024. Jucătorul echipei BT Zorilor, Catalin Berindean, este suspendat 1 etapă, etapa nr. 15, conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc.  

12Nicoara Marius, Telecan Daniel, Chis FlaviuC.S. CONEXINSTAL

Decizia nr. 7/2023-2024: Comisia de desciplină  a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca, a analizat evenimentele de la meciul din etapa nr. 12 din divizia A dintre echipele ACS Gemina și CS Conexinstal, adică cele patru cartonașe roșii acordate jucătorilor Chis Flaviu și delegatului de la echipa Gemina Cluj, Calin Roman și Nicoara Marius și Telecan Daniel de la echipa CS Conexinstal, atât pe baza raportului de joc întocmit de către arbitrul meciul dl. Pop Cosmin, sunt suspendati 2 etape, etapele nr. 12 și 13, conform Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben, din Regulament de Disciplina si Etica Sportiva_10.02.2023, iar delegatul echipei Gemina, Calin Roman este suspendat 6 etape, in baza acelui regulament amintit mai sus.

10Cioară AdonisBNT

Decizia nr. 6/2023-2024. Jucătorul echipei BNT, Cioară Adonis, este suspendat 2 etape, etapele nr. 11 și 12, conform Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben, din Regulament de Disciplina si Etica Sportiva_10.02.2023.

7Petruș AlexandruBNT

Decizia nr. 5/2023-2024: Comisia de desciplină  a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca, a analizat memoriul depus de echipa BNT, referitor la suspendarea jucătorului vinovati de evenimentele de la meciul din etapa nr. 7 din divizia A dintre echipele CS Arobs și BNT Cluj, adică cartonașului roșu acordat jucătorului Petruș Alexandru de la echipa BNT, si astfel, Comisia a dictat reducerea suspendarilor dictate initial astfel: jucătorul formației BNT Petruș Alexandru, este suspendat 2 etape (etapele nr. 8, 9) si plata unei penalități financiare sportive de 150 lei, cu mentiunea ca acest jucator nu mai poate beneficia de clementa Comisiei de disciplina deoarece la urmatoarea fapta care va fi judecata de aceasta Comisie va fi tratat ca si recidivist. 

7Petrus AlexandruBNT

Decizia nr. 4/2023-2024: Comisia de desciplină  a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca, a analizat evenimentele de la meciul din etapa nr. 7 din divizia A dintre echipele CS Arobs și BNT, adică cartonașul roșu acordat jucătorului Petruș Alexandru de la echipa BNT, pe baza raportului de joc întocmit de către arbitrul meciul dl. Biliga Andrei, , în baza celor prevăzute de REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben. Astfel, Comisia a dictat următoarea suspendare: jucătorul formației BNT, Petruș Alexandru, va fi suspendat 4 etape (etapele nr. 8, 9, 10, 11) si plata unei penalități sportive de 150 lei. Jucătorul, prin reprezentantul echipei se poate adresa cu un recus Comisiei de disciplină, bine documentat și argumentat trimis pe email la adresa info@alltimesport.ro

3Balauta Mihai, Campean RaulC.S. CONEXINSTAL

Decizia nr. 3/2023-2024: Comisia de desciplină  a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca, a analizat memoriile depuse de echipele CS Conexinstal și IPA 6Cluj, referitoare la suspendarea jucătorilor vinovati de evenimentele de la meciul din etapa nr. 3 din divizia A dintre echipele CS Conexinstal și IPA 6 Cluj, adică cele două cartonașe roșii acordate jucătorilor Bălăuța Mihai de la echipa Ipa 6 Cluj și Câmpean Raul Marian de la echipa CS Conexinstal,  si astfel, Comisia a dictat reducerea suspendarilor dictate initial astfel: jucătorul formației Bălăuță Mihai este suspendat 6 etape (etapele nr. 4, 5, 6, 7, 8, 9) si plata unei penalități financiare sportive de 300 lei, iar jucătorul echipei CS Conexinstal, Câmpean Raul este suspendat 4 etape (etapele nr. 4, 5, 6, 7) si plata unei penalități sportive de 200 lei, cu mentiunea ca acesti jucatori nu mai pot beneficia de clementa Comisiei de disciplina deoarece la urmatoarea fapta care va fi judecata de aceasta Comisie vor fi tratati ca si recidivisti. 

3Câmpean Raul, Bălăuță MihaiC.S. CONEXINSTAL

Decizia nr. 2/2023-2024: Comisia de desciplină  a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca, a analizat evenimentele de la meciul din etapa nr. 3 din divizia A dintre echipele CS Conexinstal și IPA 6 Cluj, adică cele două cartonașe roșii acordate jucătorilor Bălăuța Mihai de la echipa Ipa 6 Cluj și Câmpean Raul Marian de la echipa CS Conexinstal, atât pe baza raportului de joc întocmit de către arbitrul meciul dl. Relu Bocancea, cât și asupra memoriului depus de către reprezentantul echipei CS Conexinstal, dl. Kalloș Robert, în baza celor prevăzute de REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL, art. 30.2 In cazul in care un jucator/antrenor loveste cu pumnul, capul, piciorul în mod intenţionat si violent un adversar sau coechipier, periclitand integritatea corporala a acestuia, se sanctioneaza jucatorul/antrenorul in cauza cu suspendarea din competitie pe o perioada min. 6 etape la 24 etape, daca abaterea disciplinara a fost savarsita in competitiile locale si o suspendare de pana la 2 ani sau excludere pe termen nedeterminat daca abaterea disciplinara a fost savarsita in timpul competitiilor nationale și art. 30.5 Incaierarea consta in comiterea de brutalitati, loviri si alte violente in care sunt implicate cel putin 3 persoane. Participarea la incaierare se sanctioneaza cu suspendare intre 8 si 24 de etape sau excludere daca abaterea disciplinara a fost savarsita in campionatul local si suspendare de pana la 2 ani sau excludere daca abaterea disciplinara a fost savarsita in timpul competitiilor nationale. Prezenta teza se aplica atat pentru jucatori/antrenori cat si pentru oficiali. Astfel, Comisia a dictat următoarele suspendări: jucătorul formației Bălăuță Mihai este suspendat 12 etape (etapele nr. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15) si plata unei penalități financiare sportive de 300 lei, iar jucătorul echipei CS Conexinstal, Câmpean Raul este suspendat 8 etape (etapele nr. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11) si plata unei penalități sportive de 200 lei. Ambii jucători, prin reprezentanții echipelor respective se pot adresa cu un recus Comisiei de disciplină, bine documentat și argumentat trimis pe email la adresa info@alltimesport.ro

4/2023-2024Pascu AndreiAROBS FC

Decizia nr. 1/2023-2024. Jucătorul echipei AROBS FC, Pascu Andrei, este suspendat 2 etape, etapele nr. 5 și 6, conform Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben, din Regulament de Disciplina si Etica Sportiva_10.02.2023.

24Suciu MihaiMD CLIMATERM

Suspendat o etapa, urmatorul joc, adica etapa nr. 25 A acumulat 4 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului Disciplinar al FMR din anul 2023 , este suspendat 1 etapa.

24ROMETAROMETA

Decizia nr. 7/2023.Comisia de disciplina a analizat contestatia depusa de echipa Goodfellas contra echipei Rometa din cadrul etapei nr. 24 divizia B Campionatul ATS Clusa Cluj Napoca cu privire la folosirea unui jucator care nu se afla in lotul echipei Rometa. (Rusu Razvan).  Conform art. 39.3 din Regulamentul Disciplinar FRM din anul 2023, Folosirea intr-un joc oficial a unui jucator/persoana neinscrisa in raportul de arbitraj, nelegitimat se sanctioneaza cu pierderea jocului prin forfait si prin aplicarea a sanctiunii scaderii unui numar de 3 puncte. In caz de recidiva sanctiunea scaderii de la 3 puncte se dubleaza. In continuare se aplica prevederile regulamentului de organizare. (se vor scadea la final 9 pct.) 

17Anca RaresHNH KLAUSENBURG

Decizia nr. 6/2023 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Jucătorul echipei HNH Klausenburg, Anca Rares, este suspendat 3 etape, adică etapele nr. 20, 21 și 22, în urma cartonașului roșu primit în meciul din etapa nr. 17 (restanță) disputat între echipele RKlausen 07 și HNH Klausenburg, conform art. Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar. 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben, conform prevederilor noului REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL 2023.

17Medrea AlexandruKLAUSEN 07

Decizia nr. 5/2023 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Jucătorul echipei Klausen 07, Medrea Alexandru, este suspendat o etapă, adică etapa nr. 19, în urma cartonașului roșu primit (cumulat din 2 cartonașe galbene) în meciul din etapa nr. 17 (restanță) disputat între echipele RKlausen 07 și HNH Klausenburg, conform art. Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar. 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben, conform prevederilor noului REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL 2023.

19/2023Gabor ArtemiusUN-DOI.RO

Decizia nr. 4/2023 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Jucătorul echipei Un. Doi.Ro, Gabor Artemius, este suspendat o etapă, adică etapa nr. 19, în urma cartonașului roșu primit (cumulat din 2 cartonașe galbene) în meciul din etapa nr. 18 disputat între echipele Robert Bosch și un.Doi.Ro, conform art. Art. 34. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 34.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă- fault grosolan- (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar. 34.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) si daca fapta nu va fi incadrata in vreuna din abaterile disciplinare din partea speciala a actualului Regulament atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea stabilita pentru un cartonas galben. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva de natura financiara) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare - maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de o etapa si o penalitate sportiva de minim 50 ron dar nu mai putin decat valoarea unui cartonas galben, conform prevederilor noului REGULAMENTUL DE DISCIPLINA SI ETICA SPORTIVA FEDERATIA ROMANA DE MINIFOTBAL 2023.

18ROMETAROMETA

Decizia nr. 3/2023.Comisia de disciplina a analizat contestatia depusa de echipa Patris Trans contra echipei Rometa din cadrul etapei nr. 17 divizia B Campionatul ATS Clusa Cluj Napoca cu privire la folosirea unui jucator care nu se afla in lotul echipei Rometa sun un alt nume. Numele sub care s- ajucat este Sarmasan Vlad, cel real fiind Turean Marius. si conform art. 37.3 din Regulamentul Disciplinar FRM din anul 2019, Folosirea intr-un joc oficial a unui jucator/persoana neinscrisa in raportul de arbitraj, nelegitimat se sanctioneaza cu pierderea jocului prin forfait si prin aplicarea a sanctiunii scaderii unui numar de 3 puncte. In caz de recidiva sanctiunea scaderii de la 3 puncte se dubleaza. In continuare se aplica prevederile regulamentului de organizare.  

15Alex CotarlaFC REGIONAL FLOREȘTI

Decizia nr. 2/2023 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie analizand evenimentele de la meciul de campionat dintre BNT contra Regional Floresti din cadrul etapei nr. 15, divizia A,  a hotarat urmatoarele: jucatorul și delegatul echipei Regional Floresti, Alex Cotarla, este suspendat 2 etape, adica etapele nr. 16, și 17, in urma cartonasului rosu primit, conform Art. 26. Abateri ale ocupantilor bancilor de rezerva – Abatere disciplinara de conduita - 26.1 Jucatorii sau oficialii aflati pe banca de rezerve care protesteaza in mod repetat, prin cuvinte sau gesturi, cuvinte injurioase, ofense, gesturi jicnitoare, calomnioase, insulte la deciziile arbitrilor vor fi sanctionati cu minim 1 etapa – 8 etape suspendare. Penalitatea sportiva este de 150 ron.

15/2023Telecan DanielC.S. CONEXINSTAL

Suspendat o etapa, urmatorul joc, adica etapa nr. 16 A acumulat 4 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului Disciplinar al FMR din anul 2019 , este suspendat 1 etapa.

15/2023Pop VasileHNH KLAUSENBURG

Decizia nr. 1/2023 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie analizand evenimentele de la meciul de campionat dintre Gemina Cluj contra HNH din cadrul etapei nr. 15, divizia A,  a hotarat urmatoarele: jucatorul echipei HNH,  Pop Vasile, este suspendat 4 etape (recidivist), adica etapele nr. 16, 17, 18 și 19, in urma cartonasului rosu primit, conform art. 30.4 din Regulamentul disciplinar din anul 2019, care prevede faptul că în caz de lovire cu palma, cotul, bratul, piciorul sau comiterea unui fault grosolan,atac prin imprudenta ori calcarea adversarului in mod intentionat, daca nu s-a produs vatamare fizica se sanctioneaza cu suspendare 2-5 etape, daca fapta a fost savarsita atata la competitiile locale cat si la competitiile nationale. Penalitate sportiva de 150 ron.

9/2022Todea BogdanIPA 6 CLUJ POMPIERUL

Decizia nr. 2/2022 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie a hotarat urmatoarele: jucatorul echipei IPA 6 Cluj, Todea Bogdan este suspendat 1 etapa, adica etapa nr. 10 in urma cartonasului rosu (din 2 cartonase galbene) conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 33.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 10 ron. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare -maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de 1 etapa si o penalitate sportiva de minim 10 ron.

6/2022Bondor OvidiuC.S. CONEXINSTAL

Decizia nr. 1/2022 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie analizand evenimentele de la meciul de campionat dintre HNH contra Conexinstal din cadrul etapei nr. 6, divizia A,  a hotarat urmatoarele: jucatorul echipei Conexinstal,  Bondor Ovidiu, este suspendat 2 etape, adica etapele nr. 7 si 8, in urma cartonasului rosu primit, conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 33.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 10 ron. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare -maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de 1 etapa si o penalitate sportiva de minim 10 ron.

30Boca MihaiMADD ELECTRONICS

Decizia nr. 3/2022 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie analizand evenimentele de la meciul de campionat dintre Stranierii contra Madd Electronics din cadrul etapei nr. 30, divizia B,  a hotarat urmatoarele: jucatorul echipei Madd Electronics, Boca Mihai,  este suspendat 2 etape, adica etapele restante, in urma cartonasului rosu primit, conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 33.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 10 ron. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare -maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de 1 etapa si o penalitate sportiva de minim 10 ron.

5 Play OffPop VasileHNH KLAUSENBURG

Suspendat o etapa, urmatorul joc. A acumulat 4 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului Disciplinar al FMR din anul 2019 , este suspendat 1 etapa.

18Ciotlaus DanC.S. CONEXINSTAL

Decizia nr. 2/2022 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie analizand evenimentele de la meciul de campionat dintre Conexinstal contra Klausen 07 din cadrul etapei nr. 18, divizia A,  a hotarat urmatoarele: jucatorul echipei Conexinstal,  Ciotlaus Dan,  este suspendat 2 etape, adica etapele nr. 19 si 20, in urma cartonasului rosu primit, conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 33.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 10 ron. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare -maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de 1 etapa si o penalitate sportiva de minim 10 ron.

18Carlan RemusKLAUSEN 07

Decizia nr. 1/2022 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie analizand evenimentele de la meciul de campionat dintre Conexinstal contra Klausen 07 din cadrul etapei nr. 18, divizia A,  a hotarat urmatoarele: jucatorul echipei Klausen 07,  Carlan Remus,  este suspendat 2 etape, adica etapele nr. 19 si 20, in urma cartonasului rosu primit, conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 33.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 10 ron. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare -maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de 1 etapa si o penalitate sportiva de minim 10 ron.

12NOIRE SALON

Decizia nr. 6/2021 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie, in componenta Chis Marius, Paul Lehene si Pop Cosmin a hotarat urmatoarele: in urma analizarii contestatiei depuse de echipa Madd Electronics cu privire la meciul disputat contra echipei Salon Noire din data de 09.12.2021 ora 21.00 la terenul sintetic al Scolii generale nr. 3 Cluj-Napoca, meci arbitrat de dl. Mandi Lucian, unde rezultatul pe teren a a fost de 7-5 ptr. echipa Noire Salon, in cadrul etapei nr. 12, liga II Madisz, din cadrul evenimentului sportiv ATS Clusa Cluj-Napoca, a hotarat urmatoarele: contestatia depusa de echipa Madd Electronics este intocmai cu prevederile FMR si da curs acestei contestatii, echipa salon Noire pierzand meciul cu scorul de 0-6, conform TITLUL VI Procedura Disciplinara -CONTESTATII COMPETITII NATIONALE SAU REGIONALE, e. introducerea in teren, a unui jucator care nu este legitimat la echipa respectiva, care nu are drept de joc pentru jocul respectiv sau care a obtinut legitimarea / transferul prin incalcarea normelor in vigoare, folosind date inexacte sau alte procedee de inducere in eroare a comisiilor abilitate, va duce la pierderea jocului la ,,masa verde”, rezultatul omologandu-se cu 6-0 in favoarea echipei adverse (competitii locale), in urma depunerii unei contestatii sau in urma autosesizarii comisiilor de resort. f. In cazul substituirilor de jucatori, rezultatele vor fi omologat cu 6-0 in competitiile locale si cu scorul de 3-0 la competitiile nationale, doar in partidele in care s-a depus o contestatie privind substituirea de jucatori. Echipa Madd Electronics a achitat taxa de contestatie in valoare de 300 lei.

9

Decizia nr. 5/2021 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie a hotarat urmatoarele: jucatorul echipei Cesarom Pop Alexandru este suspendat 1 etapa, adica etapa nr. 10 in urma cartonasului rosu direct conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 33.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 10 ron. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare -maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de 1 etapa si o penalitate sportiva de minim 10 ron.

Jucatoru echipei MD Climaterm Sebesi Peter, sancționat cu cartonas rosu direct, este suspendat 2 meciuri, adica etapele 10 si 11, conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 33.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 10 ron. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare -maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de 1 etapa si o penalitate sportiva de minim 10 ron. 

8NOIRE SALON

Decizia nr. 4/2021 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie, in componenta Chis Marius, Paul Lehene si Pop Cosmin a hotarat urmatoarele: in urma analizarii contestatiei depuse de echipa ACS Stranierii cu privire la meciul disputat contra echipei Salon Noire din data de 04.11.2021 ora 20.00 la terenul sintetic al Liceului C-tin Brancusi Cluj-Napoca, meci arbitrat de dl. Mandi Lucian, unde rezultatul pe teren a a fost de 2-1 ptr. echipa Noire Salon, in cadrul etapei nr. 8, liga II Madisz, din cadrul evenimentului sportiv ATS Clusa Cluj-Napoca, a hotarat urmatoarele: contestatia depusa de echipa ACS Stranierii este intocmai cu prevederile FMR si da curs acestei contestatii, echipa salon Noire pierzand meciul cu scorul de 0-6, conform TITLUL VI Procedura Disciplinara -CONTESTATII COMPETITII NATIONALE SAU REGIONALE, e. introducerea in teren, a unui jucator care nu este legitimat la echipa respectiva, care nu are drept de joc pentru jocul respectiv sau care a obtinut legitimarea / transferul prin incalcarea normelor in vigoare, folosind date inexacte sau alte procedee de inducere in eroare a comisiilor abilitate, va duce la pierderea jocului la ,,masa verde”, rezultatul omologandu-se cu 6-0 in favoarea echipei adverse (competitii locale), in urma depunerii unei contestatii sau in urma autosesizarii comisiilor de resort. f. In cazul substituirilor de jucatori, rezultatele vor fi omologat cu 6-0 in competitiile locale si cu scorul de 3-0 la competitiile nationale, doar in partidele in care s-a depus o contestatie privind substituirea de jucatori. Echipa ACS Stranierii a achitat taxa de contestatie in valoare de 300 lei.

8Akos SimonSAGE INTACCT

Decizia nr. 3/2021 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie a hotarat urmatoarele: jucatorul echipei Sage Intact Akos Simon este suspendat 1 etapa, adica etapa nr. 9 in urma cartonasului rosu (din 2 cartonase galbene) conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 33.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 10 ron. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare -maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de 1 etapa si o penalitate sportiva de minim 10 ron.

3Horgos IonutYONDER

Decizia nr. 2/2021 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie a hotarat urmatoarele: jucatorul echipei Yonder Horgos Ionut este suspendat 1 etapa, adica etapa nr. 4 in urma cartonasului rosu conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 33.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 10 ron. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare -maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de 1 etapa si o penalitate sportiva de minim 10 ron.

1

Decizia nr. 1/2021 a Comisiei de disciplina a Campionatului ATS Clusa Cluj-Napoca. Respectiva Comisie analizand evenimentele de la meciul de campionat dintre HNH Klausenburg contra Klausen 07 din cadrul primei etape a hotarat urmatoarele: jucatorul echipei HNH Klausenburg Pop Vasile este suspendat 1 etapa, adica etapa nr. 2 in urma cartonasului rosu cumulat din 2 cartonase galbene; jucatorul echipei HNH Klausenburg Vana Alex si jucatorul echipei Klausen 07 Kelemen Attila sunt suspendati 2 etape, adica etapele nr. 2 si 3, in urma cartonasului rosu primit, conform Art. 33. Abateri sanctionate cu eliminare ( cartonas rosu ) de arbitru 33.1 Un jucator trebuie eliminat de arbitru pentru savarsirea uneia din urmatoarele abateri prevazute de Legile Jocului : a) se face vinovat de greșeală gravă (forță excesivă, brutalitate împotriva unui adversar când își dispută mingea), b) se face vinovat de comportare violentă, c) scuipă un adversar sau orice altă persoană, d) folosește vorbe sau gesturi jignitoare injurioase sau grosolane, e) joacă mingea în mod voit cu mâna împiedicând echipa adversă să marcheze gol, f) oprește un adversar care se deplasează către poarta adversă având o situație clară de a marca printr-o greșeală care se sancționează cu o lovitură liberă sau cu o lovitură de pedeapsă (7m), g) primește al 2-lea avertisment în timpul aceluiași joc. h) loveste cu palma, bratul, piciorul, cotul sau calca in mod voit un adversar 33.2 Daca actualul regulament nu prevede o situatie de exceptie in care se precizeaza expres care este penalitatea sportiva (in acest caz penalitatea sportiva expres precizata se aplica cu intaietate) atunci penalitatea sportiva pentru faptele de la prezentul articol este in valoare de min. 50 lei – max. 1000 lei, cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care penalitatea sportiva este de minim 10 ron. In acelasi sens daca atat in partea generala cat si in partea speciala nu exista vreo dispozitie care priveste suspendarea ca sanctiune principala indiferent daca este prevazuta pe langa o sanctiune complementara (penalitate sportiva) atunci sanctiunea specifica este de minim doua etape suspendare -maxim excludere. Cu exceptia dispozitiilor art. 33 lit. e si g pentru care se aplica sanctiune de 1 etapa si o penalitate sportiva de minim 10 ron.

20/2020Dodea LucianBENDKOPP

Suspendat o etapa, etapa nr. 21. A acumulat 4 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului Disciplinar al FMR din anul 2019 , este suspendat 1 etapa.

14/2020Baltei LiviuALTEX

Suspendat 2 meciuri, etapele nr. 15, 16, si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 26.02.2020, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit o sanctiune prevazuta in noul Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019 va fi judecat după prevederile acelui regulament.

18/2020Szilvasan GabrielECKERLE

Suspendat o etapa, etapa nr. 20. A acumulat 4 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului Disciplinar al FMR din anul 2019 , este suspendat 1 etapa.

CUPA/2020Petrescu FlorinGOODWILL CONSULTING

Suspendat o etapa, etapa nr. 19. A acumulat 4 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului Disciplinar al FMR din anul 2019 , este suspendat 1 etapa.

17/2020Parlea MihaiECKERLE

Suspendat 2 meciuri, etapele nr. 18, 19, si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 11.02.2020, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit o sanctiune prevazuta in noul Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019 va fi judecat după prevederile acelui regulament.

17/2020Szasz IstvanVILLAM

Suspendat 2 meciuri, etapele nr. 18, 19, si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 11.02.2020, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit o sanctiune prevazuta in noul Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019 va fi judecat după prevederile acelui regulament.

16/2020Bardog BogdanEMERSON

Suspendat 1 meci, etapa nr. 17 si amenda 150 ron conform noului Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019 "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu direct sau cumulat din 2 cartonase galbene pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara de 80 ron."

16/2020Tasnadi SzilardVILLAM

Suspendat 2 meciuri, etapele nr. 17, 18, si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 07.02.2020, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit o sanctiune prevazuta in noul Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019 va fi judecat după prevederile acelui regulament.

14/2019Mocian MariusDIODOR

Suspendat 1 meci, etapa nr. 15 si amenda 80 ron conform noului Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019 "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu direct sau cumulat din 2 cartonase galbene pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara de 80 ron."

14/2019Dup AdrianREAL AGHIRESU

Suspendat 1 meci, etapa nr. 15 si amenda 80 ron conform noului Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019 "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu direct sau cumulat din 2 cartonase galbene pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara de 80 ron."

12/2019Kollar TudorSANEX

Suspendat 2 meciuri, etapele nr. 13, 14 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 03.12.2019, conform noului Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019. 

11/2019Baltei LiviuALTEX

Suspendat o etapa, etapa nr. 12. A acumulat 4 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului Disciplinar al FMR din anul 2019 , este suspendat 1 etapa.

10/2019Bucur BogdanGENPACT

Suspendat 4 meciuri, etapele nr. 11, 12, 13, 14 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 22.11.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit o sanctiune prevazuta in noul Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019 va fi judecat după prevederile acelui regulament.

10/2019Gligor OvidiuECKERLE

Suspendat 1 meci, etapa nr. 11 si amenda 80 ron conform noului Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019 "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu direct sau cumulat din 2 cartonase galbene pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara de 80 ron."

7/2019Madalin NegoitaROMETA

Suspendat 2 meciuri, etapele nr. 8, 9 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 01.11.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit o sanctiune prevazuta in noul Regulament Disciplinar al FMR din anul 2019 va fi judecat după prevederile acelui regulament.

7/2019Pop AndreiTUBORG

suspendat 1 meci, etapa nr. 8 si amenda 80 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu direct sau cumulat din 2 cartonase galbene pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 80 ron."

6/2019Beleio ManuelGENPACT

suspendat 4 meciuri, etapele nr. 7, 8, 9 si 10 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 25.10.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 6 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

6/2019Halmu RazvanEMERSON

suspendat 1 meci, etapa nr. 7 si amenda 80 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 80 ron."

5/2019Bucur BogdanGENPACT

Suspendat o etapa, etapa nr. 6. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

3/2019Vincze ZoltanVILLAM

Suspendat 2 meciuri, etapele nr. 4 si 5 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 01.10.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 6 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

3/2019Dodea LucianBENDKOPP

Suspendat 2 meciuri, etapele nr. 4 si 5 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 01.10.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 6 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

2/2019Brie StelianGARMIN

Suspendat 4 meciuri, etapele nr. 3, 4, 5, 6 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 25.09.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 8 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

1/2019-2020Iclodean AlexSELGROS

Suspendat 2 meciuri, etapele nr. 2 si 3 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 23.09.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 6 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

CUPAPorumb VladBENDKOPP

Suspendat o etapa, Finala mica Cupa. A acumulat 6 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

CUPAMorar BogdanUN-DOI CENTRU DE PLATI (EGSM)

suspendat 1 meci, Finala mica Cupa si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

CUPAPorumb VladBENDKOPP

Suspendat o etapa, etapa nr. 28. A acumulat 5 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

28Ciotlaus DanCONEXINSTAL

Suspendat o etapa, etapa nr. 29. A acumulat 6 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

28Rus AlexandruROBERT BOSCH

Suspendat o etapa, etapa nr. 29. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

28Buslig IstvanMSG SYSTEMS

suspendat 4 meciuri, etapele nr. 29, 30, 1, 2 TUR 2019-2020 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 22.05.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 8 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

27Motet MihaiSAFETY GROUP

Suspendat o etapa, etapa nr. 28. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

27Seceleanu MarcelEMERSON

Suspendat o etapa, etapa nr. 28. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

27Silaghi MarianAUCHAN

suspendat 4 meciuri, etapele nr. 28, 29, 30, 1 TUR 2019-2020 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 20.05.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 8 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

25Campan AdrianKITCHEN FOR YOU

suspendat 1 meci, etapa nr. 26 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 16.05.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

25Ilyes IstvanBLITZ.RO

Suspendat o etapa, etapa nr. 26. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

27Timis DanielROBERT BOSCH

Suspendat o etapa, etapa nr. 28. A acumulat 5 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

24Urs CiprianSELGROS

Suspendat o etapa, etapa nr. 25. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

26Porumb VladBENDKOPP

Suspendat o etapa, etapa nr. 27. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

26Fetean GheorgheUN-DOI CENTRU DE PLATI (EGSM)

Suspendat o etapa, etapa nr. 27. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

24Ciotlaus DanCONEXINSTAL

Suspendat o etapa, etapa nr. 25. A acumulat 5 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

22Brie StelianGARMIN

Suspendat o etapa, etapa nr. 23. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

22Bulica MihaiIQUEST

Suspendat o etapa, etapa nr. 23. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

24Veer AlparECKERLE

Suspendat o etapa, etapa nr. 25. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

24Dodea LucianBENDKOPP

Suspendat o etapa, etapa nr. 25. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

CUPAMuresan MihaiSOFTVISION

Suspendat o etapa, etapa nr. 22. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

23Muresan AndreiEMERSON

suspendat 1 meci, etapa nr. 24 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

23Gafon VasileDECORINT

Suspendat o etapa, etapa nr. 24. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

20Alexa CristianSALON DENISE

Suspendat o etapa, etapa nr. 21. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

19Bahrin SilviuORANGE

Suspendat o etapa, etapa nr. 20. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

20Leahu SergiuROBERT BOSCH

Suspendat o etapa, etapa nr. 21. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

20Fodor RobertBENDKOPP

suspendat 2 meciuri, etapele nr. 21 si 22 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 26.03.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 6 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

17Candea LaurentiuGARMIN

Suspendat 2 meciuri, etapele nr. 18 si 19 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 22.03.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 6 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

18Mocan TraianCONEXINSTAL

suspendat 1 meci, etapa nr. 19 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

18Parlea MihaiECKERLE

Suspendat o etapa, etapa nr. 19. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

18Gligor OvidiuECKERLE

Suspendat o etapa, etapa nr. 19. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

15Gianga FlorinDB SCHENKER

suspendat 2 meciuri, etapele nr. 16 si 17 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 08.03.2019, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 6 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

17Szilvasan GabrielECKERLE

Suspendat o etapa, etapa nr. 18. A acumulat 5 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

17Timis DanielROBERT BOSCH

Suspendat o etapa, etapa nr. 18. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

16Nicoara MariusCONEXINSTAL

suspendat 1 meci, etapa nr. 17 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

16Djamell MarcilloEMERSON

Suspendat o etapa, etapa nr. 17. A acumulat 5 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

15Ciotlaus DanCONEXINSTAL

Suspendat o etapa, etapa nr. 16. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

13Barta GabrielEUROGSM

suspendat 2 meciuri, etapele nr. 14 si 15 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 11.12.2018, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 6 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

13Ciobanu AndreiCONEXINSTAL

suspendat 2 meciuri, etapele nr. Cupa si 14 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 11.12.2018, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 6 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

12Parlea MihaiECKERLE

suspendat 1 meci, etapa nr. 13 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

12Szilvasan GabrielECKERLE

suspendat 1 meci, etapa nr. 13 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

11Silaghi MarianBNT

Suspendat o etapa, etapa nr. 12. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

8Bedrulea RazvanROBERT BOSCH

Suspendat o etapa, etapa nr. 9. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

6DJAMELL MARCILLOEMERSON

Suspendat o etapa, etapa nr.7. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

6Vincze ZoltanVILLAM

suspendat 1 meci, etapa nr. 7 si amenda 150 ron conform Deciziei Comisiei de Disciplina din data de 23.10.2018, cu mentiunea ca la urmatorul cartonas rosu primit pentru cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

5Popa BogdanSALADBOX

suspendat 1 meci, etapa nr. 6 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

3Campan ViorelKITCHEN FOR YOU

suspendat 4 meciuri, etapele 4,5,6,7 din sezonul 2018-2019 si amenda 150 ron conform Regulamentului un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

3ISPAS FLORINMHP

suspendat 1 meci, etapa nr. 4 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

1POPA BOGDANSALADBOX

suspendat 1 meci, etapa nr. 3 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

CUPABiris RaresCONEXINSTAL

suspendat 4 meciuri, finala mica a Cupei si etapele 1,2,3 din sezonul 2018-2019 si amenda 150 ron conform Regulamentului un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. 

CUPABondor OvidiuCONEXINSTAL

suspendat 1 meci, finala mica a Cupei si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

27Zaharis GeorgiosSYKES

Un jucator care primeste cartonas rosu pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 4 etape pana la excluderea din competitie si penalitate financiara de pana la 150 ron. Este suspendat etapele 29, 30 si etapele 1 si 2 din sezonul 2018-2019.

28Stremtan MihaiGENPACT

Suspendat o etapa,etapa nr.29 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

28Nicoara MariusCONEXINSTAL

Suspendat o etapa,etapa nr.29 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

28Dragos SalajeanACCESA 2

suspendat 1 meci, etapa nr. 29 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

28Timis GabrielROBERT BOSCH

Suspendat o etapa,etapa nr.29 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

28Ambrus TiborVILLAM

Suspendat o etapa,etapa nr.29 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

CUPAPop VasileSTADT

jucatorul echipei Stadt, Pop Vasile, fiind judecat de catre Comisia de displina pentru a treia abatere nesportiva si avand in vedere faptul ca la anterioara suspendare de 6 etape a fost avertizat ca la urmatorul incident sanctinat cu cartonas rosu pentru comportament nesportiv nu va mai fi lasat sa joace in campionat, (a fost judecat pentru comportament nesportiv adica scuiparea unui adversar, lucru care nu a fost observat de arbitru jocului si care nu l-a sanctionat cu cartonas rosu, dar fapt observat de oficialii campionatului prezenti la meci) este exclus din campionat pentru editia 2017-2018, cu mentiunea ca organizatorii campionatului isi rezerva dreptul de ai mai acorda dreptul de joc in alte editii ale campionatului. Jucatorii care comit abateri grave pot fi sanctionati cu excluderea lor din campionat sau chiar a echipei pe care o reprezinta. Injuriile, jignirile sau orice fel de manifestare agresiva sau violenta care este adresata adversarului sau arbitrului va fi sanctionata cu cartonas rosu si vor fi considerate greseli de joc conform Regulamentului Campionatului de minifotbal ATS Fit Life.

CUPAPop VladBNT

Suspendat o etapa,etapa nr.27 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

27Tutunaru CosminALGOTECH

Suspendat o etapa,etapa nr.28 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

CUPAGorgan RaduSTADT

suspendat 1 meci, etapa nr. 27 sau urmatorul meci de cupa si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

27Biris RaresCONEXINSTAL

Suspendat o etapa,etapa nr.28 sau urmatorul meci de cupa . A acumulat 5 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

27Popa BogdanSALADBOX

Suspendat o etapa,etapa nr.28 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

26Mocan TraianCONEXINSTAL

Suspendat o etapa,etapa nr.27 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

26Morar BogdanEUROGSM

Suspendat o etapa,etapa nr.27 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

25Moisuc AndreiGARMIN

suspendat 1 meci, etapa nr. 26 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

25Tulbura CatalinSAFETY GROUP

suspendat 1 meci, etapa nr. 26 sau un meci din Cupa si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

24Stoica IonutACCENTURE

Suspendat o etapa,etapa nr.25 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

24Pop VasileSTADT

suspendat 1 meci, etapa nr. 21 sau un meci din Cupa si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

24Antal ZoltanANTARES-SCAUNE.RO

Suspendat o etapa,etapa nr.25 . A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

23Silaghi MarianAUCHAN

Suspendat o etapa,etapa nr.24. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

20Moisuc AndreiGARMIN

suspendat 1 meci, etapa nr. 21 sau un meci din Cupa si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

20Sarca VladTUBORG

suspendat 1 meci, etapa nr. 21 sau un meci din Cupa si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

19Tanc RaresSAFETY GROUP

jucatorul echipei Safety Group, Tanc Rares, este suspendat 3 etape, adica etapele 20, 21, 22,  fiind la prima abatare de acest gen si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Safety Group este sanctionata cu penalitate financiara de 150 lei. Suspendarea se poate aplica si in cazul meciurilor de Cupa din anul 2018.

15Moisuc AndreiGARMIN

Suspendat etapa nr. 16. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

15Szilvasan GabrielECKERLE

suspendat 1 meci, etapa nr. 16 sau un meci din Cupa si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

15Muresan MihaiSOFTVISION

suspendat 1 meci, etapa nr. 16 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

15Andreiu PeterVILLAM

jucatorul echipei Villam, Andreiu Peter, este suspendat 3 etape, adica etapele 16, 17, 18,  fiind la prima abatare de acest gen si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Villam este sanctionata cu penalitate financiara de 60 lei. Suspendarea se poate aplica si in cazul meciurilor de Cupa din anul 2018.

14Stremtan MihaiGENPACT

jucatorul echipei Genpact, Stremtan Mihai, este suspendat 3 etape, adica etapele 15, 16, 17,  fiind la prima abatare de acest gen si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Genpact este sanctionata cu penalitate financiara de 150 lei. Suspendarea se poate aplica si in cazul meciurilor de Cupa din anul 2018.

13Nemeti SzabolcsBENDKOPP

 jucatorul echipei Bendkopp Nemeti Szabolcs este suspendat 3 etape, adica etapele 14, 15, 16,  fiind la prima abatare de acest gen si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Bendkopp sanctionata cu penalitate financiara de 150 lei. Suspendarea se poate aplica si in cazul meciurilor de Cupa din anul 2018.

12Muresan MihaiSOFTVISION

suspendat 1 meci, etapa nr. 13 si amenda 60 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 60 ron."

9Barta GabrielSTADT

Suspendat etapa nr. 12. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

11Pop VasileSTADT

Suspendat etapa nr. 12. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

9Iles Istvan AndorENDAVA1

Suspendat etapa nr. 10. A acumulat 3 cartonase galbene si conform noilor prevederi ale Regulamentului din sezonul 2017-2018, este suspendat 1 etapa.

9Kovacs ZsoltACCENTURE

suspendat 1 meci, etapa nr. 10 si amenda 150 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 150 ron."

9Leahu SergiuROBERT BOSCH

jucatorul echipei Robert Bosch, Leahu Sergiu este suspendat 4 etape , adica etapele 10, 11, 12, 13 si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Robert Bosch sanctionata cu penalitate financiara de 150 lei.

7Biris RaresCONEXINSTAL

Suspendat 1 etapa, etapa nr. 8-Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 60 ron.

4Ceaca AndreiSTADT

-jucatorul echipei Stadt, Ceaca Andrei, fiind judecat de catre Comisia de displina pentru a treia abatere nesportiva si avand in vedere faptul ca la anterioara suspendare de 6 etape a fost avertizat ca la urmatorul incident sanctinat cu cartonas rosu pentru comportament nesportiv  nu va mai fi lasat sa joace in campionat, este exclus din campionat pentru editia 2017-2018, cu mentiunea ca organizatorii campionatului isi rezerva dreptul de ai mai acorda dreptul de joc in alte editii ale campionatului, jucatorii care comit abateri grave pot fi sanctionati cu excluderea lor din campionat sau chiar a echipei pe care o reprezinta. Injuriile, jignirile sau orice fel de manifestare agresiva sau violenta care este adresata adversarului sau arbitrului va fi sanctionata cu cartonas rosu si vor fi considerate greseli de joc conform Regulamentului Campionatului de minifotbal ATS Fit Life. Echipa Stadt este sanctionata financiar cu suma de 150 lei.

4Timicer CalinACCESA 1

- jucatorul echipei Accesa 1 Timicer Alin este suspendat 4 etape , adica etapele 6, 7, 8, 9 si primeste un ultim avertisment, cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de acest gen poate fi suspendat definitiv din campionat; un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron. Conform art. 6 din Regulamentul disciplinar al FRM si echipa Accesa 1 sanctionata cu penalitate financiara de 150 lei.

26Georgiu CosminYONDER

* suspendat 1 meci (urmatorul meci fiind in campionatul 2017-2018 etapa nr. 1) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

26Nemes ArpadVILLAM

* suspendat 1 meci (urmatorul meci fiind in campionatul 2017-2018 etapa nr. 1) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

22Aranyosi BogdanPERFECT SEALS

* suspendat 1 meci (urmatorul meci etapa nr. 23) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

18Dinte AdrianALGOTECH

* suspendat 4 etape etapa nr. 19, 20, 21, 22 si amenda 100 ron conform Regulamentului "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron."

17Petri VasileDIFERIT

* suspendat 1 meci (urmatorul meci etapa nr. 18) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

15Nemes ArpadVILLAM

* suspendat 1 meci (urmatorul meci etapa nr. 17) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

Cupa ATSCeaca AndreiBENDKOPP

* suspendat 6 meciuri (3 meciuri in cupa si etapele nr. 15, 16, 17 si amenda 200 ron conform Regulamentului "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron." cu mentiunea ca la urmatoarea abatere de orice gen si care va fi sanctionata cu cartonas rosu si suspendare, va fi exclus din campionat.

Cupa ATSMatei StefanAEGON

* suspendat 1 meci (urmatorul meci de cupa) si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

12Pop VasileSTADT

* suspendat 4 meciuri (suspendarea va incepe cu meciurile din cupa, iar daca pana la inceperea returului meciurile din Cupa nu vor acoperi suspendarea, va fi suspendat automat in campionat incepand cu etapa nr. 2) si amenda de 100 ron conform Regulamentului: "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron". Avand in vedere faptul ca avem de a face cu un jucator recidivist, urmatoarea suspendare va pleca de la 6 etape minim si poate duce la suspendarea definitiva a jucatorului din campionat.

13Tofalvi MarcelFAN COURIER

* suspendat 4 etape etapa nr. 14, 15, 16, 17 si amenda 100 ron conform Regulamentului "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat minim 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de pana la 200 ron."

13Modovan MarcelFAN COURIER

* suspendat 1 etapa etapa nr. 14 si amenda 30 ron conform Regulamentului "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara minim 30 ron."

14Motet MihaiSAFETY GROUP

* suspendat 2 etape etapele nr. 15 si 16 si amenda 100 ron conform Regulamentului "Un jucator care primeste cartonas rosu pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 4 etape pana la excluderea din competitie si penalitate financiara de pana la 150 ron" cu mentiunea ca comisia de disciplina a ATS adecis aceasta suspendare de 2 etape si amenda de 100 ron, iar in cazul in care acest jucator este implicat in alte abateri disciplinare pe langa suspendarea pe care o sa o primeasca sa i se adauge si restul de 2 etape de suspendare.

14Pop VladSAFETY GROUP

* suspendat 2 etape etapele nr. 15 si 16 si amenda 100 ron conform Regulamentului "Un jucator care primeste cartonas rosu pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 4 etape pana la excluderea din competitie si penalitate financiara de pana la 150 ron" cu mentiunea ca comisia de disciplina a ATS adecis aceasta suspendare de 2 etape si amenda de 100 ron, iar in cazul in care acest jucator este implicat in alte abateri disciplinare pe langa suspendarea pe care o sa o primeasca sa i se adauge si restul de 2 etape de suspendare.

14Boca MihaiSTADT

* suspendat 1 etapa (etapa 15 ) si amenda de 30 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 30 ron."

* jucatorul va fi suspendat pentru primul meci din Cupa si va avea drept de joc in etapa nr. 2 din retur contra echipei Arobs.

9Fedey SanduFAN COURIER

* suspendat 4 etape (etapele 10, 11,12,13) conform Regulamentului "Un jucator care foloseste cuvinte jignitoare, injurioase, grosolane, scuipa, bruscheaza un arbitru, oficial, organizator va fi suspendat 4 etape, pana la excludere si penalitate financiara de 200 ron. "

8Grama CiprianSTADT

* suspendat 1 etapa (etapa 9 ) si amenda de 30 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 30 ron."

5Capatana AlexandruNTT DATA

* suspendat 1 etapa (etapa 6 ) si amenda de 30 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 30 ron."

4Domsa MarcelCONEXINSTAL

* suspendat 1 etapa- "In cazul in care un jucator primeste cartonas rosu pentru o greseala prevazuta in regulamentul de joc va fi sanctionat cu minim 1 etapa si penalitate financiara de 30 ron."

4Covaci LaurentiuDECORINT

* excludere - "In cazul in care un jucator loveste cu pumnul, capul, piciorul un adversar, oficial, coechipier, periclitand integritatea corporala a acestuia va fi exclus din competitie si echipa respective penalizata cu 150 ron."

4Chis FlorianULMA PACKAGING

* suspendat 1 etapa (etapa 5 ) si amenda de 30 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 30 ron.

3Boca BogdanVERLA

* suspendat 1 etapa (etapa 4 ) si amenda de 30 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu ca urmare a 2 cartonase galbene in timpul aceluiasi joc va fi suspendat cu 1 etapa si penalitate financiara 30 ron.

2Csalai Bogdan CalinSALADBOX

* suspendat 4 etape (etapele 3, 4, 5, 6) si amenda de 150 ron conform Regulamentului: "Un jucator care primeste cartonas rosu pentru violenta, brutalitate, agresiune fizica va fi suspendat minim 4 etape pana la excluderea din competitie si penalitate financiara de pana la 150 ron.