DESPRE NOI

In anul 2005 s-a adus pentru prima data in discutie, in mod real, tema minifotbalului pe teren cu gazon sintetic, concretizandu-se printr-un studiu de piata pe acest subiect. In mai 2009, a luat fiinta www.alltimesport.ro, din dorinta publicului de a participa la un campionat de fotbal bine organizat, cu posibilitati reale de a crea performanta si palmares, aceasta marcand inceputul unui nou capitol din fotbalul clujean.

Urmatorul pas a fost crearea ASOCIATIEI SPORTIVE ALL TIME SPORT (ATS) si demersurile pentru structura campionatului si a diviziilor ATS dupa forma marilor campionate de fotbal.

Competitia este destinata tuturor firmelor, institutiilor private si de stat precum si oricaror forme juridice de activitate desfasurate pe teritoriul judetului Cluj.

In viitor, este proiectata Infiintarea unei baze sportive profesioniste, unde participantii din competitia ALL TIME SPORT vor gasi conditii foarte bune pentru activitatea sportiva. Mentionam cateva dintre acestea: gazon omologat FIFA, tribune acoperite, tabela de marcaj, locuri de parcare, terasa pentru relaxare, vestiare cu dusuri.