STIRI

EDITIE CAMPIONAT 2016-2017

Incepand cu editia urmatoare actualul campionat se va imparti in doua: un campionat al firmelor care va functiona dupa aceleasi principii ca cel actual, cu diferenta ca numarul maxim de stranieri va fi de doi in lot (cu unul singur pe teren), iar al doilea campionat - denumit campionatul NAPOCA ATS - nu va avea nici o restrangere in ceea ce priveste numarul de stranieri sau apartenenta la o firma.
Campioana din campionatul firmelor - denumit in continuare CAMPIONATUL FIRMELOR ATS - va merge direct la turneul final destinat firmelor (anul acesta a fost prima editie, desfasurata la Alba-Iulia ), iar cea din campionatul Napoca ATS va merge la barajul zonal (ca si in anii precedenti). In functie de numarul de echipe inscrise in cele doua campionate (termenul limita de inscriere va fi 31 Mai 2016), vom fixa si numarul de divizii, respectiv sistemul de desfasurare al campionatelor.
Campionatul NAPOCA ATS va prelua si o parte din celelalte campionate respectiv echipe din  orasul nostru.

Va invitam sa va exprimati de pe acum optiunea pe adresa de e-mail info@alltimesport.ro
Puteti opta chiar si pentru ambele campionate atat timp cat respectati criteriile amintite anterior, iar un jucator poate activa in ambele campionate.
In principiu recomandam ca cei care doresc performanta sa participe la Campionatul NAPOCA ATS (pentru ca doar acesta poate duce la turneul final pe tara, unde sunt cele mai bune 16 echipe din Romania), iar pentru cei care doresc in continuare sa practice acest sport din placere intr-un cadru organizat si poate cu mai putina presiune recomandam Campionatul firmelor ATS.

Vom reveni cu detalii in curand!